Gratis verzending vanaf €75,00 ex btw (Nederland)
Gratis verzending vanaf €100,00 ex btw (België)

Gelaze is een innovatieve 2-staps, 100% gelpolish systeem dat zorgt voor een langdurige hoogglans manicure met een vlekkeloos, chipvrije afwerking tot wel 14 dagen. Verkrijgbaar in verschillende China Glaze-kleuren, variërend van pastelkleuren tot glitters tot toonaangevende neons. Er is een tint die bij elke persoonlijkheid past. De Gel-n-Base-formule vereist minder stappen, waardoor deze versnelde service een must-have is voor elke nagelprofessional. Gelaze is uit te harden met een LED- of UV-lamp.

Op=opruiming: 5 + 1 gratis!

Schrijf bij het 'opmerking'-veld aan het einde van de bestelling welke kleur je gratis wilt bestellen!

Hoe te gebruiken:
- Schud met beleid de Gelaze-fles voor de prep, terwijl u deze ondersteboven houdt voordat u begint met uw voorbereidings- / toepassingsproces. Dit zorgt voor een juiste mix van pigment.
- Voer een manicure uit. Verwijder de glans van de natuurlijke nagel met een buffer. Verwijder stof.
- Reinig de nagelplaat met cleanse. Zorg ervoor dat u de nagel niet aanraakt, omdat hierdoor olie op de nagelplaat kan komen. Zorg ervoor dat de nagelplaat volledig droog is voordat u overgaat op het aanbrengen van gelpolish.
- Veeg voor het aanbrengen overtollig product van één kant van de borstel af tegen de flessenhals.
- Breng een dunne laag Gel-n-Base in One aan en hard 30 seconden uit onder een LED-lamp of 2 minuten onder een UV-lamp.
- Herhaal het proces voor een tweede laag voor volledige dekking. Denk eraan om de vrije rand van elk van deze lagen mee te lakken voor het uitharden.
- Breng een dunne laag Gelaze Gel Top Coat aan en sluit de vrije rand af. Laat 30 seconden uitharden onder een LED-lamp of 2 minuten onder een UV-lamp.
- Verwijder de plaklaag door de nagels goed schoon te maken met Gelaze Gel Cleanser. 
- Breng nagelriemolie aan om de nagelriemen en nagels te verzorgen.